Larisa Iordache Finala - Cwkrxdq W2rafm / Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de.

Larisa Iordache Finala - Cwkrxdq W2rafm / Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de.. Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul.

Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020. Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare.

Larisa Iordache S A Calificat In Finala De La Barnă A Concurat Intr Un Picior Din Cauza Unei Accidentări La Gleznă Video și Foto
Larisa Iordache S A Calificat In Finala De La Barnă A Concurat Intr Un Picior Din Cauza Unei Accidentări La Gleznă Video și Foto from media.alephnews.ro
Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. „fără larisa iordache în finală olimpică! Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi.

Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020.

Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. A încercat la încălzire câteva. Larisa iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la ariake gymnastics centre. Veste proastă pentru larisa iordache la jocurile olimpice de la tokyo. Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Fără larisa iordache în finală olimpică!

Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. A încercat la încălzire câteva. „fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012.

Frg
Frg from frgimnastica.com
Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. Fără larisa iordache în finală olimpică. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român.

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi.

Finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache, ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. A încercat la încălzire câteva. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de. Ea a amânat decizia până în ultima clipă. A încercat la încălzire câteva mișcări dar … Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare. „fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet.

Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de.

Larisa Iordache S A Accidentat La Aterizare Dar S A Calificat In Finala Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 La Barnă Prima Reacție E Normal Pentru Mine Să Concurez Cu Dureri Video
Larisa Iordache S A Accidentat La Aterizare Dar S A Calificat In Finala Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 La Barnă Prima Reacție E Normal Pentru Mine Să Concurez Cu Dureri Video from mediacdn.prosport.ro
Ea a amânat decizia până în ultima clipă. Gimnasta larisa iordache nu va mai putea concura în finala olimpică la bârnă, care se dispută astăzi, din cauza problemelor de la gleznă, a anunțat comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. „fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Forul naţional de gimnastică al sua (usa gymnastics) a anunţat, luni, că simone biles va concura în finala la bârnă, după ce a declarat forfait, din cauza unui blocaj mental, în celelalte finale în care era calificată. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020. Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet.

A izbucnit în lacrimi când a aflat că nu poate concura concurs foarte bun în calificări în ciuda accidentării!

Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet. A încercat la încălzire câteva mișcări dar … A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. „fără larisa iordache în finală olimpică! Este ultima finală din concursul feminin de gimnastică artistică şi se anunţă o luptă extrem de strânsă în. A izbucnit în lacrimi când a aflat că nu poate concura concurs foarte bun în calificări în ciuda accidentării! Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama